Jag tror min pappa saknar mig..

Såg att mamma hade skrivit till mig på msn tidigare ikväll..


Solveig säger:

min gulliplutt, jag vill så gärna få graTta
dig här hemma, men jag trivs med dig,
välkommen hem, så går du och jag på stan och, du vet.

Min första tanke var -att det där är då inte min mamma! Min andra tanke var -att det garanterat var min pappa.. efter några whiskeys! Hahaha.. och jag hade så jävla rätt! Det är inte ofta pappa erkänner att han saknar mig, men då och då kommer det! Speciellt när han druckit lite. Han är för söt! Och visst saknar jag honom också! Jag har verkligen världens bästa pappa, jag kan lova att de pappor som ställer upp för mig så mycket som han gör -är lätträknade! Min tredje tanke var föressten -YES SHOPPING NÄR JAG KOMMER HEM! Haha goa pappa! Han vet precis vad en dotter vill ha, dvs shopping med pappa!

Ringde iaf hem och snackade både med mami och papi! De var så glada för min skull att jag snart är 20 år (vilken grej vi gör det till egentligen -haha!!).. Två timmar kvar sa jag, men pappa envisades om att det faktiskt var 9 timmar kvar. Eftersom jag föddes kvart över 7 på morgonen! Han drog hela historien om hur det gick till när jag föddes. Hur snabbt det gick. Det tog en kvart för mig att ploppa ut från det att mamma hade kommit in på sjukhuset. En aggressiv jäkel hade jag tydligen varit. Lika birsk som idag skulle han såklart också kommentera;) Hehe! Kanske stämmer?

Fick hem en liten present här om dagen där det stod "Öppnas ej före 9/5". Fan tänkte jag, men om mindre än 2 h får jag öppna den! Kortet nedan fick jag med presenten. Tycker jag ser ganska snäll ut? Som vi ser var hästar redan då något jag brann för!;) Får inte glömma att ringa å tacka syrran imorn för hennes present! Det kom nämligen ett gratis biokort här om dagen också! Känns så akward att inte få fira födelsedagen med mina vänner och familj från Umeå.. Men tror det kan bli precis lika underbart här med min underbara klass! Imorgon..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0